4-6 Lärare ID/Ma

4-6 Lärare ID/Ma

Om arbetsplatsen
Röselidsskolan stod klar 2012 och är en av Sveriges finaste och mest funktionella skolor med ca 480 elever och ca 60 anställda. Det syns i våra lokaler att skolan är byggd för att kunna forma och utveckla Framtidens skola vilket är ett av skolans främsta uppdrag. Vi arbetar i arbetslag som fysiskt sett har en egen hemvist. Nu har du chansen att vara med! På Röselidsskolan arbetar vi i team. Skolan kännetecknas av hög trivsel, roligt utvecklingsarbete, engagerade medarbetare och underbara elever. Som lärare är du sällan ensam, vi arbetar utifrån devisen "laget för jaget". Likväl som vi systematiskt undervisar, följer upp, repeterar och reparerar elevernas lärande arbetar vi också för att elevens inre drivkraft och motivation, så mycket som möjligt, ska vara utgångspunkten i våra ämnessamarbeten. Vi har under våra åtta år bedrivit ett spännande utvecklingsarbete och har haft över 1000 besökare som varit nyfikna på vår verksamhet. Här har du verkligen möjligheten att få vara med och skapa en positiv framtid för många barn och ungdomar. Vi ingår dessutom i ett globalt nätverk för sociala entreprenörer, Ashoka och har ett nära samarbete med Raoul Wallenberg Academy.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i skolans 4-5 arbetslag och där ha huvudansvar för idrottsämnet. Du kommer också att ansvara för matematikämnet i åk 6. På vår skola har alla pedagoger tre uppdrag, processledare, ämnesexpert och handledare vilket du också kommer att ha.

Kvalifikationer
Vi ser helst att du har för uppdraget avsedd utbildning. Du ska vilja samverka i team och med elever och självklart tycker du det är roligt att bedriva utvecklingsarbete både med elever, i arbetslaget och gärna på hela skolan när du är "varm i kläderna".

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Marie Sandell
Telefon 0761-295393
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lerum.se/roselidsskolan
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (11 dagar kvar)