Lagermedarbetare till Floda

Lagermedarbetare till Floda

Arbetsuppgifter
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i Floda utanför Göteborg. Vi har cirka 1 000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods.

Arbetet sker i högt tempo och under tidspress.
Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt affärssystem Visma, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret. Du kommer även att arbeta med packning av varor direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete på lager.
  • Noggrann, initiativrik, självgående, positiv och utåtriktad.
  • B-körkort
  • Truckkort
För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och viljan att ingå i ett arbetsteam. Du utför ditt arbete noggrant och driver självständigt ditt eget arbete framåt. Du har förmågan att utföra givna arbetsuppgifter men även själv se vad som behöver göras och ta initiativ för att skapa struktur. Därtill har du en god arbetsmoral och utför på ett målinriktat sätt dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid och tillträdet till tjänsten är omgående, eller enligt överenskommelse.
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hmy-group.com/
Sista ansökningsdag 13 sept 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HMY Group säljer, utvecklar, tillverkar och installerar kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhets-erbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, innovativa lösningar för kassalinjen och professionella belysningssystem. HMY Group är en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem.

HMY Group har sedan 2015 funnit representerade på den nordiska marknaden genom sälj- och projektlednings kontor i Oslo och Göteborg samt lager i Floda.

Då vi haft en väldigt positiv expansionstakt söker vi nu en lagermedarbetare till vårt lager i Floda där du blir en del i ett team med god sammanhållning.