Truckförare till Frode Laursen

Truckförare till Frode Laursen

Vi söker truckförare till Frode Laursen i Stenkullen. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort A+B och erfarenhet av att köra skjutstativstruck och ledstaplare. Låter detta som dig? Sök då tjänsten som truckförare till Frode Laursen idag!

Om tjänsten
Som truckförare hos Frode Laursen ansvara du för att förse verksamheten med gods samt köra gods direkt till lastkaj. Du kommer främst att hantera livsmedelsvaror. Din grupp bestå av ett antal andra truckförare och tillsammans fyller ni en viktig funktion. Du kommer att arbeta i Frode Laursens nya anläggning i Stenkullen och rapporterar direkt till arbetsledare. Tjänsten är förlagd på dagtid, måndag till fredag.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Köra skjutstativstruck
  • Köra ledstaplare
  • Förse verksamheten med gods
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra truck i lagerverksamhet. Tjänsten innefattar främst körning av skjutstativstruck och ledstaplare. Därför ser vi att du är bekväm med att hantera dessa och kan hålla ett högt tempo i din körning samtidigt som du prioriterar säkerhet.

Vidare ser vi att du är flexibel, stresstålig och en lagspelare som trivs med samarbete där du lyfter samt hjälper dina medarbetare. Du har lätt för att ta direktiv och har inget problem med att ta till dig instruktioner. Du är även service-inriktad och förstår vikten av punktlighet och ett gott bemötande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B och erfarenhet av körning
  • Svenska eller engelska, flytande i tal och skrift
  • Samarbetsförmåga och social kompetens
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Frode Laursen
Frode Laursen är en av Nordens snabbast växande leverantörer av one-stop-logistik inom fem områden vilka är råvaror, dagligvaror, byggvaror, återvinning och distribution av farligt gods. Företagets viktigaste marknadsområde är Norden i kombination med transporter till och från kontinenten. Nyckeln till Frode Laursens framgångar är fokus. De fokuserar på utvalda sektorer, på utveckling av know-how, på informationsteknologi, processer och medarbetare. I första hand riktar de sitt fokus mot sina kunder. Frode Laursen har som mål att bli ledande i Norden i sin bransch inom en snar framtid och de letar nu efter medarbetare som kan växa och utvecklas tillsammans med dem.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Paulsson via 073-684 72 13.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Truckkort A+B, Skjutstativ, Ledstaplare, Stenkullen, Frode Laursen, Adecco
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.