Montör till kraftindustri

Montör till kraftindustri

Adecco söker nu montörer till ett globalt företag i Alingsås. Du kommer arbeta med montering av företagets produkter i en industriell miljö. Trivs du med arbete inom industri, produktion eller lager? Passar detta in på dig kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som montör kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin där du arbetar med att montera mindre delar på större komponenter. Arbetet utförs på line och vid vissa moment på fasta stationer.
Arbetet kommer antingen vara förlagt under dagtid (07:00-16:00) eller 2-skift (06:00-14:00, 13.54-21.54). Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning vecka 16 och sträcker sig till vecka 19. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som vill arbeta inom produktion och industrimiljö. Du trivs med ett fysiskt arbete och har intresse för teknik. Vissa delar av monteringen kan vara mindre och vissa delar större, du ska vara fingerfärdig och trivas med att arbeta med händerna. Meriterande är om du har truckkort men detta är inget krav.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv och trivs i ett socialt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • Trivs med arbete i grupp
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdragsgivaren
Den största leverantören inom elkraft och automationsteknik runt i hela världen. Finns i 100 länder och i Sverige på ca 30 orter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin via 073 684 75 33 eller kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör till kraftindustri, montering, industri, produktion, line, truckkörning, Alingsås, Adecco
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.