Butikssäljare med kolonialansvar till Coop Leksand

Butikssäljare med kolonialansvar till Coop Leksand

Coop Leksand söker en Butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill arbeta med ansvar för vår kolonialavdelning. Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till matglädje.

Vi vill att du skapar en levande avdelning med det bästa kundmötet som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du är delaktig i butikens drift med varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, kassaarbete och exponering. I din roll som ansvarig har du även till uppgift att:

  • Göra beställningar och att följa upp budget
  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning

Branschvana från livsmedelsbutik är ett krav, har du erfarenhet av avdelningsansvar är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenhet om säljplanering, nyckeltal och uppföljning. Viktigt är också att du har förståelse för vikten av matglädje och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka som föregås av provanställning, med tillträde 24 april 2023. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete.

Vill du veta mer om tjänsten , kontakta Butikschef Emilia Jonsson på tfn: 010-741 18 81.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 26 mars 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/globala-sidor/omkf/konsumentforeningar/coop-mitt/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.