Servicemontör till Assemblin VS i Dalarna

Servicemontör till Assemblin VS i Dalarna

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,9 miljarder kronor och vi är omkring 1 450 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din roll som servicemontör

Assemblin VS i Dalarna är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom service. Tjänsten avser heltid med placering på vårt servicekontor i Leksand. Som servicemontör rapporterar du till en serviceledare eller filialchef.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör eller lärling. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering enligt anvisningar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hantera redskap enligt anvisningar
  • Följa policys och riktlinjer
  • Utföra elarbeten enligt våra riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2023-03-26. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Oscar Bergström på telefon: 010-475 37 77.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Oscar Bergström
Telefon 010 475 37 77
Email Mejla Oscar Bergström
Område Leksand
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (5 dagar kvar)