Säljare till MaserFrakt-Dalarna

Säljare till MaserFrakt-Dalarna

MaserFrakt AB söker nya talanger till affärsområde Anläggning som finns etablerade i Dalarna, Gästrikland och Hälsingland med egna kontor och täkter. Totalt i koncernen omsätter vi ca 2,4 miljarder och är ett av Dalarnas största bolag. Vi ägs av våra 340 delägare som även är vår viktigaste resurs, tillsammans sysselsätter vi ca 2500 personer.

Uppdraget
Som säljareMaserFrakt arbetar du med att skapa goda relationer med din omgivning, våra kunder och delägare. Du säljer våra tjänster och produkter och hittar nya affärsmöjligheter. Du är en viktig länk mellan kund och utförare av våra tjänster. Du håller alltid det Du lovar och bidrar till att våra strategier och mål uppnås. Du jobbar ständigt med att utveckla företagets nätverk.

Du trivs med att ha många bollar i luften och kan ta ner dom i rätt ordning utan att tappa någon på vägen. Din placering är i Mora och du rapporterar till regionchefen.


Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket kundkontakter, du är serviceinriktad, affärsmässig och har goda kunskaper inom området mark, anläggning och entreprenad. Erfarenhet från anläggningsbranschen är ett krav. Det är starkt meriterande om du har lokal förankring. Du har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt, samt ett engagerat arbetssätt som motiverar andra. Vi söker en självgående person med drivet att göra både små och stora affärer i nära kontakt med befintliga och möjliga kunder.

Vi erbjuder
Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där "NAFF" (närhet, ansvar, förtroende, framtid) står i fokus.

Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTJOBB. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.