Drifttekniker till Leksandsbostäder

Drifttekniker till Leksandsbostäder

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du arbetar i kommunens största bostadsföretag så har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners. Arbetstiden är dagtid men jour och beredskap förekommer.

Din profil

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från El- och VVS-installationer samt larm och passersystem. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt utifrån egen drivkraft och initiativförmåga samt ta ett helhetsgrepp över ditt ansvarsområde. Du behöver vara praktiskt lagd och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt så att inte våra kunder drabbas av störningar i onödan.

I vår verksamhet hanterar vi oförutsedda händelser, såsom akuta driftstopp eller störningar. I sådana lägen är det bra att kunna hantera stressiga situationer och vara en skicklig problemlösare. I vår organisation handlar mycket om samarbete, både med nära arbetskollegor och övriga i organisationen. Du behöver därför trivas med att jobba tillsammans med andra, vara flexibel, lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jasmin M på telefon: 0733-51 27 24. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 5:e juni, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Jasmin Muminovic
Telefon 073 351 27 24
Område Leksand
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leksandsbostäder ägs av Leksands kommun.
Bolaget äger 1 019 lägenheter och 41 lokaler, företrädesvis kontorslokaler samt servicehus. Ytorna i det egna fastighetsbeståndet uppgår till; 61 712 m² bostadsyta, 8 909 m² lokalyta samt 20 080 m² yta i äldreboende. Dessutom har bolaget två förvaltningsuppdrag:
Förutom det egna fastighetsbeståndet sköter fastighetsavdelningen också förvaltningsuppdraget gällande bl.a. skolor, förskolor, kulturhus och kommunalhus vilket omfattar ca. 62 906 m² bruttoarea. Vidare ansvarar bolaget för kommunens gata/park (gator, vägar, parker och offentliga platser).