Avdelningschef till Vård och omsorg i natursköna Leksand

Avdelningschef till Vård och omsorg i natursköna Leksand

Är du en strategisk chef med gedigen erfarenhet av att leda och stötta andra chefer? Är du även trygg i din kompetens samt har drivet och modet att fatta beslut? Nu finns chansen för Dig att vara med och utveckla verksamheterna och medarbetarna inom Vård och omsorg i Leksand. Vi söker en avdelningschef med förmåga att se till helheten. Låter detta som dig? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten och bli en i teamet!

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som chef inom vård och omsorg ansvarar du för de strategiska frågorna på uppdrag av Vård och omsorgs utskott och ledningsgrupp. Du och din avdelningschefskollega har ett övergripande ansvar för att leda verksamheterna, vilket innebär planerings-, budget- och personalansvar. Verksamheten omfattar all verkställighet inom området och bedrivs av 500 medarbetare. Budgetomslutningen är på 300 mkr.

Vård och omsorg består av fem verksamhetsområden, myndighetsutövning, ordinärt boende, särskilt boende, LSS verksamhet och HSR. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning, t ex sociala omsorgsprogrammet. Du har ledarerfarenhet samt goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du tycker om utmaningar och fattar beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Du är ekonomiskt medveten, mål- och resultatorienterad och har en personlig mognad. Du har förmåga att snabbt ta in information och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Leksands kommun:

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 800 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sista dag för intresseanmälan:
26 november 2018, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringskonsult Julia Söderberg 0768281235 julia.soderberg@randstad.se alt. Kandidatansvarig Linnea Nyström 0729733822 linnea.nystrom@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Julia Söderberg
Telefon 0768281235
Område Leksand
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.