Leksands Bröd söker lastmaskinsförare

Leksands Bröd söker lastmaskinsförare

Om företaget

I sex generationer, med bolag sedan 1929, har familjeföretaget Leksands Knäckebröd bakat knäckebröd i byn Häradsbygden, Leksand. Rågen är alltid svensk och har märkningen Från Sverige. Vattnet har hela tiden kommit från samma underjordiska vattenåder under bageriet med rent friskt källvatten. Idag har Leksands Knäckebröd cirka 25 procent av knäckebrödsmarknaden och är marknadsledare på rundbröd, de traditionella stora runda brödkakorna.

Dina arbetsuppgifter

Leksands Bröd söker nu en person för en uppdelad tjänst som vaktmästare och lagerarbetare under vecka 28-33 med upplärning under den första veckan. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan att köra lastmaskin ute på gården, där du har ett antal uppgifter som ska utföras varje dag med koppling till den vardagliga produktionen, och truckkörning inne på lagret.
Ute på gården kommer du i huvudsak att hantera byte av storsäck samt arbeta med lastning och lossning av lastbil.

Arbetet på lagret handlar till stor del om truckkörning och hantering av pall från produktion till lagerhyllor. Du kommer att arbeta med hjälp av våra truckdatorer, vilket innebär att tidigare erfarenhet av detta är ett stort plus. Du kommer även, till viss del, att arbeta med manuell märkning av oplastad pall samt hantera byte av storsäck.

Arbetet sker under dagtid, måndag till fredag klockan 7.00-16.00.

Din profil

Som person är du noggrann, lugn och strukturerad. Körning av lastmaskin kräver viss varsamhet och vi ser att du är en person som kan hantera denna med god känsla för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Du är stresstålig och har en känsla för prioritering där du själv ser vad som behöver göras, även i situationer när det är mycket att göra. Du som söker tjänsten behöver ha C2-behörighet för att köra lastmaskin och truckbehörighet, från kategori A1-A4 samt B1-B3. Körkort B är ett krav.

Hos Leksands Bröd arbetar du både i team och på egen hand och vi förväntar oss därför att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta självständigt på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av lagerarbete där du har arbetat med liknande sysslor.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se eller telefon 073-3512706.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se