Försäljnings- och Marknadschef till Leksand Resort

Försäljnings- och Marknadschef till Leksand Resort

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljnings- och Marknadschef hos oss kommer du att leda och utveckla vårt försäljnings- och marknadsföringsarbete och aktivt bidra till att vidareutveckla företaget.

Tjänsten är både operativ och strategisk och ditt främsta fokus kommer att vara försäljning. Detta är en kommersiell och proaktiv roll där försäljning, kommunikation och relationsbyggande är en stor del av arbetet. Du blir vårt ansikte utåt där du representerar företaget, bygger vårt varumärke och är den som är på plats där det händer. Ditt uppdrag blir att skapa mer aktivitet och nyttja våra möjligheter att bli en året runt verksamhet genom att utveckla våra tre affärsområden; boende, aktivitet, mat och dryck.

Du har budget- och resultatansvar samt personalansvar för en handfull medarbetare. Du ansvarar för att leda, planera och delegera arbetet och driva försäljning mot uppsatta mål. Du kommer även att få bygga upp vår nya bokningsenhet som kommer bli en central och viktig del i vår försäljningsorganisation.

Du ansvarar också för Leksands Resorts marknadsplan, den strategiska planeringen, omvärldsbevakning och utveckling av nya produkter och tjänster. Du har ett nära samarbete med olika partners och naturligtvis med vår reklambyrå.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en roll i ledande befattning och gärna en bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Erfarenhet från besöksnäringen är meriterande. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning men det är inget krav. Du har en stark kommersiell förståelse, goda administrativa kunskaper och du uttrycker dig obehindrat i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är en trygg person och ledare med ett stort eget driv och som har förmåga att motivera, engagera och få med dig andra. Du är en flexibel och prestigelös lagspelare och förstår vikten av att samarbeta. Med energi ser du till att få saker att hända och du trivs med att förbättra, utveckla och har en stark vilja att komma framåt. Du är lösningsfokuserad, kreativ och gillar utmaningar.

För att trivas i rollen så behöver du vara en positiv, social och kommunikativ person som tycker om att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du är proaktiv, resultatorienterad och älskar att göra affärer.

Ansökan

Känner du igen dig och vill vara med på vår resa? Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Leksand Resort med Clockwork Rekrytering. För mer information kontakta Rekryteringskonsult Maria Södergren; 0733-51 27 69.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Ansök via www.clockworkpeople.se senast den 3 juli.

För mer information om Leksand Resort besök www.leksandresort.se
Mer info
Kontaktperson Maria Södergren
Telefon 073 351 27 69
Område Leksand
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leksand Resort AB har genomgått en imponerande utveckling de senaste åren och väntas i år omsätta cirka 150 miljoner SEK. Totalt i verksamheten vid Leksand Strand finns cirka 220 stugor, 400 campingtomter, 25 glampingtält som tillsammans med Leksand Sommarland och Moskogens hotell- och konferensanläggning samt Mat vid Siljans omfattande restaurangverksamhet, som idag skapar "Sveriges mest upplevelserika familjeresort".

Leksand Resort bildades 2012 och är moderbolaget till: Leksand Sommarland, Leksand Strand samt Mat vid Siljan. Tillsammans har vi totalt 30 helårsanställda, och under sommarsäsongen är vi över 300 personer som arbetar inom koncernen. Leksand Resort ägs sedan mars 2022 av First Camp-koncernens bolag United Camping Campsite HoldCo AB, ett systerbolag till First Camp Group AB.

Vi erbjuder våra gäster kvalitativa upplevelser inom boende, aktiviteter, mat och dryck. Vi har boenden från tält till lyxiga hus i natursköna miljöer, vi har utmanande aktiviteter och nervkittlande attraktioner och vi erbjuder allt från en snabb lunch till en mer komponerad meny.

Nu söker vi en affärsdriven och relationsskapande Försäljnings- och Marknadschef som vill vara med på vår spännande resa framåt där vi siktar på att bli Sveriges mest upplevelserika familjeresort - Året runt!