First line support

First line support

Just nu letar vi efter dig som brinner för IT med intresse mot webbutveckling. Vi ser gärna att du har utvecklat hemsidor, jobbat med serverlösningar eller arbetat med nätverk.

Som First Line Support hos oss hjälper du kunder per telefon, epost och via vår live-chatt. Uppgifterna består alltifrån med assistering av installation för epostklient till att felsöka en hemsida eller server.

Din profil
Vi söker dig som har någon eller några av följande kunskaper
  • PHP / MySQL (LAMP)
  • HTML / CSS / JavaScript
  • Wordpress
  • Linux
  • Windows Server
  • B-körkort (obligatoriskt)

Jobbet kan utföras både från vårt kontor i Tällberg eller på distans. Vi ser dock att du bor i närheten av Tällberg eller Falun.
Jourpass kan förekomma.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande under processen och tillsättning kan komma att ske omgående.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jens Olsson
Email Mejla Jens Olsson
Område Leksand
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.inleed.se
Sista ansökningsdag 6 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inleed erbjuder internet, webbhotell, domännamn och servertjänster för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Inleed är en bifirma till Yelles AB som arbetar med webbutveckling och erbjuder programmering, design, annonsering och publicering till er hemsida. Yelles har funnits på internet sedan 2006 och har kunder runt om i Sverige.

Vi använder oss av den världskända kontrollpanelen DirectAdmin som används av många webbhotell världen över. Kontrollpanelen är väldigt lättanvänd och gör det möjligt att administrera dina tjänster fullt ut.

Våra servrar är placerade i våra egna lokaler i Falun och Tällberg.