Vi söker en administratör till företag!

Vi söker en administratör till företag!

Gillar du siffror? Är du strukturerad och noggrann? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst ser arbetsprocessen ut som så att de finns en tekniker ute på plats för att läsa av vattenmätare och får fram nummer som du som administratör sedan ska skriva ner i ett dataprogram. De händer att siffrorna inte stämmer överens och då sker en efterforskning på vad problemet är, t.ex. ringa kund och fråga ifall det är rätta siffror på vattenmätaren, fråga frågor om varför siffrorna skiljer sig från föregående månad. Du kommer att få en god introduktion på plats för att sedan bli mer självgående. Detta är en anställning under ett projekt på 6 månader med chans på förlängning.

Din profil

Skallkrav
Vi söker dig som
  • Har kunskap i Excel
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort
Meriterande
- Erfarenhet av service, t.ex. café, butik eller restaurang

Personlighet:
Som person ser vi att du är analytiskt lagd och är noggrann. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder därför är det väldigt viktigt att du kan bemöta de på ett rätt sätt.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Leksand
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget levererar friskt dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om avfall för säker hantering och återvinning. De arbetar för att vara en del av ett hållbart samhälle och att bidra till samhällsutvecklingen. Företaget är uppdelat i fyra avdelningar vatten och avlopp, avfallshantering, administration och Ekonomi. Du kommer att jobba i teamet administration.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.