Anläggningsarbetare sökes till Dalarna

Anläggningsarbetare sökes till Dalarna

Nu söker vi en anläggare till vår kund i Leksand. Har du tidigare erfarenhet av anläggningsarbete, är en öppen och social person så kanske det är dig vi letar efter. Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som anläggningsarbetare, och bland annat göra grunder till vägar och hus. Du skall kunna läsa ritningar samt göra det förberedande markarbetet, du har ett nära samarbete med grävmaskinisten. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat dikning av vägar och nedläggning av fiberkabel.

Din profil

Du som söker bör vara en öppen och driven person med en förmåga att kunna skapa och vårda kundkontakter. Du är lösningsorienterad, tar egna initiativ och ser lösningarna och inte problemen.

Skallkrav:
Svenska i tal och skrift
Körkort B
3-5 års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
Tidigare erfarenhet av att läsa ritningar

Meriterande:
GPS-hantering
Mätningserfarenhet

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-Fre 07:00-16:00
Arbetsort: Leksand

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av mellansveriges största bolag när det kommer till logistik, entreprenad och transport. De arbetar med underhållning av vägar, uthyrning av containrar och mycket mer. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.