Skoglunds i Leksand söker fastighetsförvaltare

Skoglunds i Leksand söker fastighetsförvaltare

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare på Skoglunds har du det övergripande förvaltningsansvaret för ett antal objekt inom vårt bestånd. Ditt dagliga arbete kommer till stor del att bestå av lokaluthyrning och hyresförhandlingar, lokalanpassningar och upprättande av investeringskalkyler.

En betydande del i rollen är ditt affärsmannaskap där ett eget driv att knyta nya kontakter och att skapa relationer är avgörande. Du utvecklar vårt samarbete med såväl våra kommersiella som privata hyresgäster. Som fastighetsförvaltare på Skoglunds kommer du att medverka i bolagets budget- och prognosarbete där du tar fram affärs- och underhållsplaner för dina fastigheter samt har en del i vår ekonomirapportering. Du kommer att ingå i ett förvaltningsteam i nära samarbete med teknisk förvaltare, lägenhetsuthyrare och driftsledare.

Din huvudsakliga placering är på vårt kontor i Leksand men du kommer att vara ute på vårt fastighetsbestånd löpande, vilket gör att körkort B är ett krav.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten har studerat fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg på eftergymnasial nivå. Du har tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen, antingen som förvaltare eller i liknande roll där du med fördel har hanterat hyresjuridik.
Vi ser att vår nya fastighetsförvaltare på Skoglunds är en relationsbyggande och kommunikativ lagspelare med ett eget driv och en vilja att utveckla sig själv och oss som fastighetsbolag. Kundkontakter och affärsmannaskap ger dig energi och du stimuleras av att träffa människor. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan hantera de utmaningar som uppstår dagligen, både stort som smått.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Helene Söderlund, 0733-512706 eller via mail helene.soderlund@clwork.se. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 24 maj. Observera att vi gör löpande intervjuer och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Helene Söderlund
Telefon 0733-512706
Område Leksand
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget Nils Skoglund AB i Leksand grundades 1891 och består av Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Öhrns måleri, Leksands Maskinpartner och Mora Byggservice. Vi är verksamma i hela Dalarna med en tyngdpunkt i Siljansområdet. Vårt fastighetsbolag äger och förvaltar ett femtiotal fastigheter med en total yta om ca 105.000 kvm, fördelat på ca 680 bostäder och 160 kommersiella lokaler. Inom beståndet finns allt från små kontorsrum för egenföretagare till förskolor, hotell, köpcentrum och myndighetslokaler.