Holländsktalande Innesäljare Ejendals

Holländsktalande Innesäljare Ejendals

Dina arbetsuppgifter

Ejendals växer och vi söker nu en hollänsktalande Innesäljare till avdelningen Customer Service i Leksand. Som innesäljare ansvarar du för att ge Ejendals kunder daglig service och produktsupport. Arbetsuppgifterna innebär support via telefon och mail, företrädelsevis mot befintliga kunder. Tillsammans med ditt Team arbetar du operativt med orderhantering och produktsupport gentemot kunder, utesäljare och återförsäljare.

Din profil
  • Vi söker dig med minst gymnasial utbildning och som brinner för att ge service.
  • Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet från arbete med Officepaketet och affärssystem.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten med fokus på försäljning, ekonomi och kundservice.
  • Du pratar engelska och holländska flytande. Meriterande om du kan ytterligare språk.
  • Ytterligare en merit är om du arbetat inom PPE-branschen (personal protective equipment)
Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är social och serviceinriktad och att du drivs av att hjälpa våra kunder. Du är strukturerad, självgående och öppen för förändring. Samarbete står i fokus på Customer Serviceavdelningen, så därför behöver du vara en engagerad Teamplayer, som vill bidra till avdelningens utveckling.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-08-08. För ytterligare information eller frågor om tjänsten kontakta gärna Anders Hultgren via mail, anders.hultgren@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Leksand
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ejendals är ett internationellt företag med rötterna i Dalarna. Företaget grundades 1949 och huvudkontoret är sedan dess i Leksand. Ejendals specialiserar sig på att utveckla och tillverka kvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter. Våra produkter marknadsförs under varumärkena TEGERA® (handskar) och JALAS® (skor). För några år sedan tog vi steget ut i Europa och växer nu snabbt.