Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom med systemförvaltaransvar.

Arbetsuppgifter
I rollen ingår ansvar för skatt, moms och uppföljning av personalkostnader samt leverantörsreskontra där du är ett stöd för chefer och medarbetare som har behörighet att göra inköp och hantera leverantörsfakturor. Du kommer att vara delaktig i bolagens boksluts- och årsredovisningsarbete samt ha ett delat systemförvaltaransvar av vårt ekonomisystem med tillhörande integrerade filer. Vi arbetar löpande med införande och verifiering av effektiva arbetsrutiner och processer där du förväntas delta.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att åtnjuta stort förtroende i företaget och ha breda kontaktytor både internt och externt. Du rapporterar till Ekonomichef.

Idag jobbar vi i ekonomisystemet Visma och bokslutssystemet Capego.

Utbildning och Egenskaper
För att lyckas i rollen har du civilekonomexamen och några års erfarenhet av en liknande roll.
Som person är du positiv, engagerad, självgående och har lätt att samarbeta med människor.

Om tjänsten
Vi erbjuder en varierande och utvecklande roll i ett spännande bolag som har ett stort förbättringsfokus och som sjuder av nybyggaranda där du i denna roll blir en viktig kugge som kommer att kunna påverka hur utvecklingen fortskrider.

Tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2021

Vi har valt våra marknadsföringskanaler i denna rekrytering och undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dalavattenavfall.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dala Vatten och Avfall AB är ett regionalt VA- och Avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening.
Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand.