Butikssäljare Coop Leksand

Butikssäljare Coop Leksand

Coop Leksand söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är glad och positiv och som brinner för service och försäljning. Du har lätt för att arbeta i team och kommer med förslag och idéer som effektiviserar verksamheten. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till matglädje.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg att hantera stressiga situationer.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter på butikens alla avdelningar. Dina arbetsuppgifter kommer innebära kassa, varuplock, spel samt arbete i manuella delikatessen. I tjänsten kan det även förekomma beställningsansvar. Tidigare erfarenhet från butiksarbete är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/vecka som föregås av en provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära dag, kväll och helgarbete.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår butikschef Fanny Snell tfn 010-741 18 81.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 30 juni 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Ansök via Coopmitt.se.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.