Butikssäljare chark & deli Coop Leksand

Butikssäljare chark & deli Coop Leksand

Coop Leksand söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är framåt och positiv och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butikens chark & delikatess är säljande, inspirerande och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en butik som inspirerar kunden till matglädje. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom kassatjänst och varuplock, betjäna kunder i den manuella delikatessdisken samt hantera beställningar och kampanjer. Arbetstiderna varierar och innebär arbete på både dagtid, kvällar och helger. Tidigare erfarenhet som butikssäljare anses meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 32 tim/vecka som föregås av en provanställning. Tillträde sker i maj 2021.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår butikschef Fanny Snell tfn: 010-741 18 81.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV, senast den 23 april 2021. Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök redan idag via Coopmitt.se.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.