Kundtjänstmedarbetare sökes till Leksand

Kundtjänstmedarbetare sökes till Leksand

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Leksand. I denna roll kommer du att ha varierande arbetsuppgifter med kundkontakt samt handläggning av produktrelaterade ärenden. Du blir en del av ett glatt och fartfyllt team som arbetar brett. För att dina dagar ska rulla på så effektivt som möjligt är struktur och planering en viktig del i arbetsuppgifterna. Du navigerar mellan olika kundhanteringssystem och för att snabbt komma in i arbetet är vana av detta sen tidigare en fördel.

Din profil

Vi tror att du som söker har erfarenhet från att jobba med kundservice i kombination med administrativt arbete sedan tidigare. Arbetet präglas av kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är noggrann i ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på svenska och engelska och vi ser kunskaper i ett tredje språk som starkt meriterande. Du är även en inspirerande initiativtagare bland dina kollegor och drivs av att uppnå mål.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2019-12-13. För vidare frågor kontakta gärna Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se