Innesäljare till Leksand

Innesäljare till Leksand

Dina arbetsuppgifter

Till våren söker vi innesäljare för kommande uppdrag hos våra kunder i Leksand. Du kommer att arbeta administrativt med ordermottagning, leveransbesked, fakturafrågor men även till viss del försäljning. Beroende på uppdrag kan arbetsuppgifterna variera något. I rollen ingår flera olika kontaktytor så som mail och telefonkontakt med kunder och övriga avdelningar där engelska, men även andra språk, förekommer.

Din profil

Du har lägst gymnasial utbildning alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har arbetat några år med administration, gärna som innesäljare, orderhanterare eller inom kundtjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet av stora affärssystem så som Office och SAP. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och vi ser kunskaper i ett tredje språk som starkt meriterande.

Som person är du serviceinriktad, prestigelös och ordningsam. Du är flexibel och klarar på ett positivt sätt av att ha många bollar i luften. Din initiativförmåga gör att du arbetar lika väl i grupp som självständigt.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalsprocessen påbörjas i början av december och sker fortlöpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se