Servicetekniker till Rolf Ericson bil i Falun

Servicetekniker till Rolf Ericson bil i Falun

Om företaget

Rolf Ericson Bil är ett dotterbolag inom Rolf Ericson Bil Företagen och är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1952 har vi funnits i Dalarna och idag har vi anläggningar för försäljning och service av personbilar samt lätta transportbilar i Borlänge och Falun. Rolf Ericson Bil har ca 120 anställda och omsätter ca 640 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en driven servicetekniker till Rolf Ericson bil i Falun. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av felsökning, reparation och service av personbilar. Tjänsten kommer även innebära mycket kundkontakt via personliga möten samt över telefon.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad bilmekaniker och har kunskap inom modern felsökningsteknik. Meriterande är ifall du redan arbetat några år inom branschen. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vidare ser vi att du är praktiskt lagd, noggrann och nyfiken. Vi är ett glatt gäng så för att passa in hos oss ska du vara en trevlig och social lagspelare.
Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är ett sommarvikariat och startar senast v 25.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se