Online merchandiser

Online merchandiser

Om företaget

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba lite smartare varje dag när vi hjälper kunder med lösningar som förenklar vardagen.
Vi erbjuder dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig till att vara dig själv. Clas Ohlson har hjälpt kunder i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att fortsätta förenkla livet i 100 år till.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en Online merchandiser till vårt ops-team hos Clas Ohlson i Insjön. I rollen kommer du att arbeta med våra hemsidor i programmet Smartedit Hybris CMS där du bland annat skapar och lägger upp banners, landningssidor och nyhetsbrev. Du kommer, tillsammans med dina kollegor att planera och utforma såväl layouter som innehåll på ett så tilltalande sätt som möjligt, där kommunikation och en tät och öppen dialog med ditt team kommer att bli avgörande för arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har mycket god datavana och tidigare arbetserfarenhet av att uppdatera hemsidor. Du har tidigare erfarenhet av arbete i CMS, som är det system du i kommer att arbeta i dagligen. Det är starkt meriterande om du har arbetat som copywriter, med design eller liknande, men det är inte ett krav.

Som person är du en teamplayer som sätter laget före jaget och kan kavla upp ärmarna och hoppa in och hjälpa till där det behövs. Du är stresstålig och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt samt har en förmåga att kunna fatta egna beslut när det behövs.

Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Då vi håller våra interna möten i teamet på engelska behöver du ha en god förkunskap i det engelska språket, både skriftligt och i tal.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Clas Ohlson i Insjön. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast den 2020-05-29. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut. För frågor om tjänsten kontakta gärna Anna Bennström, anna.bennstrom@clwork.se.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se