Industrielektriker till vårt sågverk i Insjön

Industrielektriker till vårt sågverk i Insjön

Just nu söker Bergkvist Siljan en industrielektriker till vårt sågverk i Insjön. Vi söker dig med utbildning och kunskap inom el/automation och som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och vill jobba på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.

Arbetsuppgifter
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att säkerställa högsta möjliga tillgänglighet på hela industrins produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på skiftet för radiogående UH-styrka.

Du kommer att ingå i vår serviceorganisation bestående av bland annat industrielektriker och mekaniker vars huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra förebyggande, avhjälpande samt förbättrande underhållsarbeten på Bergkvist Siljan Insjön.

Bland arbetsuppgifterna ingår:
  • Underhåll/felsökning på automationsutrustning.
  • Förebyggande underhåll.
  • Felsökning i PLC-miljö.
  • Fortlöpande rapportering i UH-system.
Krav och önskemål
  • Gymnasieutbildning 3 år inom el/automation eller motsvarande kunskaper.
  • Erfarenhet av el/automation inom industrin är önskvärt.
  • Kunskaper inom pneumatik och hydraulik är meriterande.
Vi söker
En person som är analytisk, noggrann och gillar problemlösning. Du ska vara serviceinriktad, ha god initiativförmåga och ett högt säkerhetstänk. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är självgående och har ett bra driv i ditt jobb. Det är viktigt att du har förmåga att se och förstå hela processen och konsekvenserna av de åtgärder du vidtar. Vårt krav på dig är att du aktivt tar ett helhetsansvar för att uppnå bästa produktionsresultat. Det är viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra människor, är ordningsam och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.

Arbetstid: Skift enligt schema.

Placeringsort: Insjön

Sista ansökningsdag: 2022-05-31, rekrytering sker löpande.

Om ossBergkvist Siljan är ett företag med gamla anor som bidrar till många lokala jobb och därmed en levande landsbygd. Vi är en lokal aktör som är väl förankrad i bygden och vi står för långsiktighet och trygghet både för små och stora råvaruleverantörer.
Vi sätter hållbarheten i centrum och vi skapar god ekonomi genom de stora exportintäkterna som industrin genererar. Våra färdiga produkter sprids över världen med fokus på Norden, Asien, Europa och Nordafrika.

Bergkvist Siljans verksamheter kan beskrivas i tre delar.
  • Våra industrier i Insjön, Blyberg och Mora
  • Vårt skogsbolag med kontor på flertalet platser i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland
  • Gemensamma funktioner, såsom ekonomi, marknad, HR och logistik
I kombination med höga ambitioner och högt i tak skapar vi ett bra team. Hos oss bryr vi oss om varandra, där säkerhet och arbetsmiljö är en viktig del av din arbetsdag.
Mer info
Område Leksand
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bergkvistsiljan.com/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)