Hoppa till innehåll
Stellana logotyp

Underhållschef till Stellana i Laxå

Ansök nu
Vi söker nu en målinriktad och operativ underhållschef till expansiva Stellana i Laxå.

Har du erfarenhet inom modernt underhåll och är intresserad av att arbeta i en globalt ledande industrikoncern? Vill du jobba i ett investeringsvilligt företag och spela en nyckelroll i en platt organisationsstruktur där dina insatser gör stor skillnad? Bra. Då kanske du är den underhållschef vi behöver för att stärka vårt team hos Stellana i Laxå.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Stellana kommer du att vara en del av en platt och decentraliserad organisation med stabila ägare. Vår enhet i Laxå har haft en god försäljningsutveckling och har under de senaste åren genomfört betydande investeringar i verksamheten. I din roll kommer du, tillsammans med dina kollegor och medarbetare, vara med och driva och utveckla företagets underhållsorganisation till nya höjder.

Dina arbetsuppgifter
  • Personalansvar för medarbetarna på avdelningen.
  • Initiera och driva förbättringsarbete inom underhåll.
  • Ansvar för SQCD (säkerhet, kvalitet, kostnad samt leverans) för avdelningen.
  • Kontakter med externa leverantörer inom området.
  • Ansvar för inköp av reservdelar och externa tjänster.
  • Rationalisering och förbättring av produktionsprocesser, maskiner och utrustning för ökad tillgänglighet och driftsäkerhet.
  • Säkerställa avdelningens bemanning och kompetens.
  • Uppföljning av nyckeltal inom ansvarsområdet.
  • Brandskydd- och fastighetsansvar. Föreståndare brandfarlig vara mindre omfattning och anläggningsskötare av brandlarm.
  • Aktivt medverka för en säker arbetsmiljö och förebygga ohälsa.
Värt att veta

I din roll kommer du att rapportera till företagets platschef och vara en del av enhetens styrgrupp. Du kommer att ha personalansvar för en grupp på fem personer samt arbetsleda en extern konsult.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och med bakgrund inom underhåll. Kunskaper inom automation och el är meriterande. Du besitter en bred teknisk kompetens och ett intresse för att leda andra. För oss är personlighet och teknisk kompetens viktigare än ledarerfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är redo för att ta nästa steg i karriären.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet.

Som person är du ansvarstagande, resultatorienterad och prestigelös. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Thoresson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare