Produktionsplanerare till Wenmec i Laxå AB

Produktionsplanerare till Wenmec i Laxå AB

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare hos oss kommer du att sitta i centrum av verksamheten där du har direktkontakt med kunder, leverantörer och produktionspersonal. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att innefatta orderregistrering, skapa tillverkningsordrar, göra materialinköp och fakturera.
Dagliga kontakter med kunder och leverantörer angående orderfrågor på både svenska och engelska förekommer. Du ansvarar även för den dagliga produktions och personalplaneringen. Arbetsdagarna är varierande där du ställs inför många utmaningar.
Arbetet är självständigt och erbjuder bra möjligheter för dig som vill utvecklas i din yrkesroll. För att trivas i rollen som produktionsplanerare hos oss bör du se tjusningen i att jobba i ett litet företag och inte vara rädd för att rycka in där det behövs.

Egenskaper

För att trivas i rollen bör du vara noggrann och strukturerad. Du brinner för att ta eget ansvar och jobbar proaktivt. Utöver det är du en kommunikativ person som älskar att ha många kontaktytor.

Kvalifikationer/utbildning

Svenska och engelska är ett krav. Tidigare erfarenhet från tillverkande industri ses som meriterande. Arbetet kommer till stor del bedrivas i Monitor samt Microsoft Office.

Erbjudande

Vi erbjuder en arbetsplats där kunden står i centrum och vår viktigaste resurs är vår personal. Vi lever i en föränderlig värld och för att finnas kvar måste vi utvecklas. För att klara det måste vi ha en öppen dialog och agera prestigelöst i alla plan.

Anställningsform

Heltid

Arbetet är förlagt till dagtid mån-tors 07.00-16.00, fredagar 07.00-13.15.

Din ansökan

Skriv ett personligt brev, med en motivering till ditt intresse för jobbet och bifoga ditt CV. Vänligen skicka din ansökan till Bengt Hedlund som är produktionschef, bengt.hedlund@wenmec-laxa.se

Sista ansökningsdag är den 7:e juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Frågor om tjänsten besvaras av Bengt Hedlund telefon 070-295 78 30
Mer info
Kontaktperson Bengt Hedlund
Telefon 0584-20770
Email Mejla Bengt Hedlund
Område Laxå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wenmec-laxa.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wenmec i Laxå AB har ca 20
medarbetare och en omsättning på ca 30MSEK. Vi ägs sedan 2015 av Wenmec AB i Kil där även Wenmec Machinery (Nanjing) Co.Ltd ingår. Tillsammans levererar vi komplexa komponenter och system till krävande industrikunder i Sverige så som till övriga världen. Wenmec har ca 200 anställda och omsätter över 500 miljoner.


Bakgrund

Wenmec i Laxå AB tillverkar mekaniskt bearbetade komponenter av hög komplexitet till krävande industrikunder i Sverige och övriga Europa. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet, leveranssäkerhet och flexibilitet. För att möta upp våra kunders krav bedriver vi ett ständigt förbättringsarbete där vi har många spännande projekt på gång. För att lyckas med det behöver vi personal som vill vara med att driva, utvecklas och växa med oss. NU söker vi vår blivande produktionsplanerare!