Underhållsmekaniker till Setra Hasselfors

Underhållsmekaniker till Setra Hasselfors

Underhållsmekaniker till Setra Hasselfors

Nu söker Setra Hasselfors två underhållsmekaniker till underhållsteamet. Underhållet bedrivs i nära samarbete med driften där vi har stort fokus på hög tillgänglighet i våra anläggningar. Nu söker vi två underhållsmekaniker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom vår verksamhet. Man ingår i underhållsteamet på 14 personer bestående av underhållschef, mekaniker och elektriker.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker säkerställer du produktionen genom underhållsarbeten så som förebyggande-, förbättrande- samt avhjälpande underhåll av maskinparken. Du är också ett stöd vid installationer och vid om- och nykonstruktioner. I rollen ingår också att vara aktiv i att utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och arbetsformen på avdelningen är för närvarande nattskift och Kombinerat skift.

Nu söker vi två underhållsmekaniker för två olika skift.

Din profil

Vi söker dig som har relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik samt erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap i MS Office, då främst Word och Excel.

Körkort och tidigare erfarenhet av svetsning är ett krav. Du behöver kunna hantera svenska väl i både tal och skrift.

God kännedom om mekanik, hydraulik, pneumatik är meriterande.

Har du tidigare erfarenhet av Styr och Regelteknik så är det mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - du har ett högt säkerhetsfokus, är serviceinriktad och uppriktig samt lägger stort värde i dialog. Du har förståelse och förmåga att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten samt din grupps effektivitet. Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är en god lagspelare. Detta är viktigt då du ska kunna driva underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.

Ansökan och kontakt

Har du några frågor angående tjänsten kontakta Underhållschef Johakim Nilsson, tfn 076 116 86 67

Facklig representant: Mattias Larsson, tfn 070 257 27 36

Välkommen in med din ansökan senast den 15 december. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Johakim Nilsson
Email Mejla Johakim Nilsson
Område Laxå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Setra Group AB
Hemsida http://www.setragroup.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (10 dagar kvar)