Robottekniker till ledande automationsföretag sökes!

Robottekniker till ledande automationsföretag sökes!

Är du nyfiken som person och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling? Vill du dessutom jobba med robotar i framkant? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som robottekniker kommer du att jobba i projektteam för de kundprojekt och åtagande företaget tar åt sig. Du kommer vara en viktig del vid idrifttagningar och igångkörningar av de produktionsanläggningar som vår kund bygger. De styrsystem du kommer att hantera kommer ifrån världsledande robotleverantörer. Arbetsuppgifterna kommer att utföras på plats i Laxå men också ute hos kunder både inom men också utanför Sverige.

Din profil

Din profil.
Nu söker vi dig som är driven, nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. För att du ska trivas i rollen som robottekniker hos vår kund tror vi att du är målmedveten, inte rädd för att jobba praktiskt samt har en förmåga att jobba med flera problemställningar samtidigt. Vidare är du flexibel, prestigelös och har stort intresse i att själv utvecklas och vara med och utveckla samt förstärka vår kunds position som ledande automationsföretag på marknaden.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, till exempel el/automation eller mekatronik.
  • Svenska & engelska tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av likdanande arbete eller projekt
  • Arbetat med RobotStudio eller Robot Vision
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Laxå
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ta chansen och sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Laxå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande internationellt företag inom teknik, rådgivning och design. De hjälper sina kunder att skapa lösningar utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender inom urbanisering och digitalisering för att nämna några exempel. Företaget har mer än 16 000 kunniga och hängivna experter inom industri, infrastruktur och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.