PLC-Programmerare sökes till ledande automationsföretag!

PLC-Programmerare sökes till ledande automationsföretag!

Är du i början av din karriär och vill fortsätta att utvecklas som PLC-programmerare? Är du nyfiken på nya utmaningar och brinner för teknik? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att jobba i intressant miljö med teiknik i framkant. Du kommer att arbeta i ett team där all kompetens som behövs för teknikintensiva automationsprojekt finns, så som mekanik- och elkonstruktion till PLC- och robotprogrammering. Du kommer främst att arbeta med PLC-programmering i språken Graph och SCL. Har du erfarenhet av elkonstruktion är det ett stort plus samt arbetat med Siemens fabrikat då det är vanligt förekommande i projekten.

Mer information om tjänsten ges vid intervju.

Din profil

Nu söker vi dig som är driven, nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. För att du ska trivas i rollen hos vår kund tror vi att du är målmedveten, inte rädd för att jobba praktiskt samt har en förmåga att jobba med flera problemställningar samtidigt. Vidare är du flexibel, prestigelös och har stort intresse i att själv utvecklas och vara med och utveckla samt förstärka vår kunds position som ledande automationsföretag på marknaden.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, till exempel el/automation eller mekatronik.
  • Svenska & engelska tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
*Erfarenhet av PLC/HMI programmering

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Laxå
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, så ta chansen och ansök redan idag!
Mer info
Område Laxå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande internationellt företag inom teknik, rådgivning och design. De hjälper sina kunder att skapa lösningar utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender inom urbanisering och digitalisering för att nämna några exempel. Företaget har mer än 16 000 kunniga och hängivna experter inom industri, infrastruktur och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.