Produktionstekniker sökes till spännande företag i industrin!

Produktionstekniker sökes till spännande företag i industrin!

Jobbar du som CNC-operatör och vill ta nästa steg i karriären eller jobbar du idag som produktionstekniker? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker hos vår kund i Laxå kommer du att arbeta med förbättringsarbeten och utveckling i produktion. Du kommer även att utreda hur man kan effektivisera och ta bort onödiga arbetsmoment och för detta kommer du att upprätta nya rutiner och instruktioner främst på maskinsidan.

Som produktionstekniker handlar det mycket om att skapa förtroende för vad företaget arbetar med samt att inkludera medarbetarna och få dem att bli motiverade och inspirerade till förändring och förbättringsarbete. Du blir en del av förbättringsgruppen på företaget där ni tillsammans ansvarar för dokumentation, uppföljning och utvärdering av arbetet samt driver på parallella projekt i olika storlekar.

Din profil

Skallkrav:
  • Erfarenhet från att arbetat som CNC-operatör alt. erfarenhet av CAM eller liknande arbete
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B körkort
Meriterande:
- Erfarenhet av CAD program.

Vi ser att du som söker idag jobbar som CNC-operatör och vill ta nästa steg och bli produktionstekniker. Du är social och nyfiken som person.

Villkor

Start: Omg alt efter ök.
Lön: enligt ÖK
Arbetstider: mån-tors 7-16, fre 7-13.15
Ort: Laxå
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillverkar komponenter och kompletta produkter för industrin. Produkterna omfattar allt ifrån legotillverkning av mindre delar till kompletta systemleveranser.
De är idag ca 20 st anställda.

Mer information om företaget får du vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.