Huvudplanerare till växande Elisolation i Laxå

Huvudplanerare till växande Elisolation i Laxå

Huvudplanerare med systemfokus till expansiva Elisolation i Laxå.

Vill du arbeta i ett familjärt- och lönsamt företag med starka ägare? Har du tidigare erfarenhet av produktionsplanering och ett stort intresse för affärssystem? Bra! Till en ny roll på företaget söker vi nu dig som ska ansvara för huvudplaneringen samt ansvara och driva utvecklingen av företagets affärssystem. Hos Elisolation får du ta ett stort eget ansvar och blir en viktig kugge i företagets fortsatta utveckling. Du får arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Elisolation får du arbeta i ett familjärt företag där vi har fokus på kunden. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar och driva frågor både vad gäller huvudplaneringen samt driva förvaltningen och utvecklingen av vårt affärssystem, både på operativ och mer taktisk nivå. Inom en snar framtid kommer vi också uppdatera / byta ut vårt nuvarande affärssystem och du kommer då vara den som ansvarar för detta.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Effektivisering och utveckling av våra processer inom planeringsområdet
  • Huvudplanering
  • Prognosarbete och analys av detta
  • Beläggningsanalys på kort och lång sikt
  • Ansvara för affärssystemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du direkt till produktionschef för frågor som gäller huvudplaneringen och till VD för de frågor som rör affärssystemet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant bakgrund och flera års erfarenhet av planering av en producerande verksamhet. Du har ett stort intresse för att utveckla administrativa processer och har goda kunskaper om vilka verktyg som finns i ett modernt affärssystem samt hur dessa används mest effektivt i verksamheten.

Som person strävar du efter att nå utmanande mål och tar ansvar för att uppgifter slutförs i tid. Du skapar, uppmuntrar och genomför nya strategier och idéer som gör arbetsplatsen bättre, stöder affärstillväxten, samt förbättrar processer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Laxå
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Lager, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech