Drifttekniker till Adven i Hasselfors

Drifttekniker till Adven i Hasselfors

Enheten Götaland ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Älmhult, Boxholm, Staffanstorp, Lenhovda, Sösdala och Bara, samt drift av Totalvärmeanläggningar i södra Sverige.

Adven Energilösningar har ett partnerskap med Setra i Hasselfors som framförallt handlar om att leverera den energi som Setra behöver i sin torkprocess på sågverket. Till produktionsanläggningen söker vi nu en ansvarstagande Drifttekniker som är redo att anta utmaningen att leverera enligt de krav som kunden har på oss som energileverantör.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Drift, tillsyn, rondering, styrning och övervakning av produktionsanläggningen dagtid
  • Driftuppföljning och analys
  • Kontinuerlig utveckling och att optimera driften enligt uppsatta nyckeltal
  • Daglig kontakt med kunden för att säkerställa att vi levererar enligt kundens önskemål
  • Arbeta enligt de lagar, regler och policyer som berör anläggningen i Hasselfors
Profil

Vi letar efter dig som har erfarenhet av fjärrvärme och/eller processindustri, främst med avseende på drift. Du är driftingenjör, drifttekniker eller motsvarande och har god erfarenhet av att arbeta i driftrelaterad IT-miljö samt goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du en öppen, målinriktad och prestigelös person, som växer med ansvar och som självständigt drar ditt strå till stacken. Du har lätt för att se att samarbete och förmåga att balansera mellan helhetsbild och noggrannhet på detaljnivå är avgörande för framgång.

Du är proaktiv och drivande i ditt arbete och agerar på eget initiativ till att utveckla den verksamhet du medverkar i. Vidare har du god förmåga att kommunicera, såväl både i tal och skrift, på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav eftersom beredskapstjänstgöring kan ingå i uppdraget.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med Advens värderingar - Kundfokus, Engagemang, Effektivitet och Respekt så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Join our ADVENture!

Du får chansen att vara med på vår starka tillväxtresa. Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till jobb@adven.com

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta:

Rekryterande chef:Per Löwenham +46705089876

Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Laxå
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adven.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Adven är en ledande leverantör av energi- och vattenlösningar i Norden och Baltikum. För industrier producerar Adven ånga, värme och kyla samt levererar olika lösningar som effektiviserar energi-, vatten- och materialförbrukning. För fastigheter erbjuder Adven uppvärmning och nedkylning baserat på fjärrvärme eller kundspecifika lösningar som nyttjar exempelvis bio- och geoenergi. Vår affärsmodell är baserad på fullservicelösningar och långsiktiga partnerskap.