Produktionstekniker till Wenmec i Laxå

Produktionstekniker till Wenmec i Laxå

Har du en utbildning eller erfarenhet från arbetslivet inom produktionsteknik och programmering i CAM? Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid minst två dagar i veckan under två månader, med chans till förlängning. Vill du säkra sommarjobbet och få möjligheten att utvecklas i din roll som produktionstekniker ska du söka idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionstekniker till Wenmec i Laxå. Uppdraget kommer att vara på heltid eller deltid (minst två dagar i veckan) och sträcka sig under två månader till en början. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team på 19 personer och här finns möjligheten att lära sig mycket från erfarna kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wenmec. Det finns eventuellt möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att kund har fortsatt behov och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker kommer du arbeta med att programmera CNC-maskiner i CAM. Du utgår från kundens ritningar och bereder dem sedan i systemet. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara densamma, men flödet och produkterna kan variera mycket då Wenmec arbetar med produktion av ett brett spann av artiklar för att matcha kundernas behov.

Tjänsten passar dig som har relevant erfarenhet inom programmering och produktionsteknik och vill utvecklas i din roll som produktionstekniker. Du kommer att ha erfarna kollegor på plats under hela uppdraget där du kan bolla problem och lösningar och bygga på din kompetensbank.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik eller likvärdig erfarenhet från arbetslivet. Du bör ha kunskap av programmering i Esprit CAM.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god skrift- och läsförståelse i engelska då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Har god datavana.
Det är meriterande om du har arbetat i Solidworks tidigare och har erfarenhet av produktionstekniskt arbete i tillverkande industri.

Som person är du en problemlösare som stimuleras av utmanande problem. Du är självgående och strukturerad och klarar av att arbeta i stundtals högt tempo med många bollar i luften. Du har en god kommunikativ förmåga när det kommer till att förklara problem och lösningar. Rollen som produktionstekniker innebär även många kontaktytor inom företaget vilket kräver att du är social och gillar att samarbeta med andra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid eller deltid, minst 15-20h/vecka.
  • Placering: Laxå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster.
Mer info
Område Laxå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag som tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Wenmec skall vara marknadens naturliga val av samarbetspartner vad gäller utveckling, tillverkning och leverans av totala industriella systemlösningar.