Robotprogrammerare till AFRY

Robotprogrammerare till AFRY

Det här är tjänsten för dig som älskar teknik och som vill vara med och leverera spännande robotar till AFRYs kunder. Du välkomnas till en innovativ arena som du delar med likasinnade kollegor. Vi ser fram emot att din ansökan

Information om tjänsten

AFRY är ett stort och etablerat företag med drygt 17.000 kollegor utspridda i 50 länder som är riktigt duktiga inom sina specialistområden. AFRY, som har blivit rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer, behöver nu stärka upp teamet i Laxå som idag består av 17 engagerade medarbetare. Professionals Nord söker därför för AFRYs räkning en robotprogrammerare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

AFRY Laxå har lång erfarenhet av robotautomation och har levererat närmre 900 robotapplikationer. Du kommer tillsammans med ett erfaret team arbeta med uppdrag i olika branscher där kunderna finns i Sverige och i utlandet. Som robotprogrammerare hos AFRY kommer du att arbeta med:
  • Simulering/programmering och uppbyggnad av virtuella miljöer
  • Driftsättning av robotutrustningen och delta i installationsarbetet hos kund
  • Utbilda kunden i robotutrustningen
Vi söker dig som

har en eftergymnasial teknisk utbildning, gärna med inriktning robot eller automation. Du har några års erfarenhet av arbete med robotprogrammering. Vidare har du B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av PLC och Vision.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som robotprogrammerare hos AFRY. Du älskar teknik och vill förstå hur saker hänger ihop. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och kunder och därför är du en lagspelare som uppskattar gott samarbete. Vi ser gärna att du är drivande, engagerad och gillar att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vi hoppas att du ser emot att bli en del av AFRYs strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik och designlösningar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Laxå, resor förekommer i tjänsten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Läs mer om AFRY här!
Mer info
Område Laxå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 aug 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.