Juniora Robotprogrammerare/Automationsingenjörer

Juniora Robotprogrammerare/Automationsingenjörer

Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att lära dig arbetet som robottekniker och bli en nyckelperson i arbetet inom automation när den nu går in i en expansiv fas!


Du får lära dig att från grunden bygga, installera och programmera de robotanläggningar vi levererar. Detta inbegriper allt från mekmontage till elektrisk inkoppling och idrifttagande. De styrsystem vi hanterar kommer från världsledande robotleverantörer, oftast använder vi ABB robotar. Arbetsuppgifterna utförs vid vår anläggning i Laxå samt hos våra kunder såväl inom som utanför Sverige vilket medför resor och hotellövernattningar som en naturlig del av arbetet.

Du är en relativt nyutexaminerad tekniker/ingenjör eller motsvarande med brinnande tekniskt intresse inom framförallt programmering i olika miljöer. Nedanstående beskrivning stämmer också in på dig:

  • Du har lägst en gymnasial el/automation eller mekatronik utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi gör är kundanpassat.
  • Du har ett stort driv och viljan att hela tiden lära dig mer och att få vidareutvecklas.
  • Du är praktiskt lagd och vill ha ett varierat och lärorikt arbete där du får arbeta med installationer och idrifttagningar.
  • Vi värdesätter att våra medarbetare är kreativa, nyfikna, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
  • Du har körkort B..
  • Du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.
Mer info
Telefon 010-5050000
Område Laxå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.afconsult.com
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF - Making Future.