Erfaren Robotprogrammerare till ÅF

Erfaren Robotprogrammerare till ÅF

Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i arbetet inom automation när vi nu går in i en expansiv fas!


Du kommer att vara en nyckelperson vid idrifttagningar och igångkörningar av de produktionsanläggningar vi bygger. De styrsystem vi hanterar kommer från världsledande robotleverantörer, oftast använder vi ABB robotar. Arbetsuppgifterna utförs vid vår anläggning i Laxå och hos våra kunder såväl inom som utanför Sverige vilket medför en hel del resor med övernattningar som en naturlig del av arbetet.

Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning:
  • Du har en el/automation eller mekatronik utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi gör är kundanpassat.
  • Idag arbetar du som kvalificerad underhållstekniker/programmerare, gärna med inriktning mot industriell automation.
  • Förutom goda teoretiska och praktiska kunskaper värdesätter vi att våra medarbetare är kreativa, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
  • Du har körkort B.
  • Du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi tycker det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en vilja av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, stresstålig och har förmågan att arbeta med flera problemställningar samtidigt.

Möjliga placeringsorter förutom Laxå är Örebro och Skövde.
Mer info
Telefon 010-5050000
Område Laxå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.afconsult.com
Sista ansökningsdag 24 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF - Making Future.