Hoppa till innehåll

Gruppchef till Skiftesvägen i Landskrona

Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Vardagas Skiftesvägen är ett demensboende som Vardaga kommer drifta från och med 1 april 2024. Vi kommer ha 58 platser varav 51 demensinriktning och 7 korttidsplatser.

Om rollen
Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coacha och arbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du arbetar dagtid, helger och kvällar.
 • Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisation för att säkerställa ett nära ledarskap och ge stöd. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har flera gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.
 • Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.
Om Skiftesvägen
Landskrona stad har genomfört en upphandling av Skiftesvägen som är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom. Här finns 58 platser varav 7 är korttid.

Utifrån kommunens uppdragsbeskrivning och målsättning med konceptboendet har Vardaga lämnat anbud och presenterat konceptet 'Hem och hälsa'.

Hem och hälsa-konceptet innebär att Vardaga kommer erbjuda satsningar inom trivselskapande åtgärder för de boende på Skiftesvägen. Detta kommer innebära satsningar på både inne och utemiljön samt det hälsofrämjande arbete i verksamheten. Som en del av vårt erbjudande kommer vi fortsätta med Silviahemmets certifieringsprogram vilket bland annat innebär att all personal ges grundutbildning i demenskunskap. Vi tänker även införa Vardagas omsorgskoncept Den Goda Dagen som innebär att den boende själv väljer hur hen vill forma sin dag utifrån förmåga och önskemål. Den boende är huvudperson i sitt liv.

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång, deras kunskap och engagemang gör skillnad och skapar kvalitet för de boende. För att fullgöra vårt uppdrag kommer det finnas omsorgspersonal och legitimerad personal för att tillgodose de boendes behov samt för att vi ska kunna realisera de erbjudanden vi lovat. Genom vår utbildningsorganisation Lära erbjuder vi Skiftesvägens medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling under avtalstiden.

Din erfarenhet och kunskap
  Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet från äldreomsorg och ledarskap är meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  Vi vill att du är:
  • tydlig och skapar delaktighet
  • coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
  • duktig på att ge och ta emot feedback
  • prestigelös och lättlärd
  • självständig och samarbetsvillig
  • affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar
  Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  Ledarskapsprogram: Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
  Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisation Lära med en mängd kurser.
  Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

  Övrigt
  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
  Tillträdesdatum: 1/4-2024 eller enligt överenskommelse
  Sista ansökningsdag: 15/12-2023
  Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.

  Har du frågor? Kontakta gärna: daniel.bevreus@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
  Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

  Ansök här
  Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

  Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

  På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
  Vardaga logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  14 jan. 2024 (47 dagar kvar)
  Område
  Typ av anställning

  Om arbetsgivaren

  På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Liknande Jobb

  Helsingborg
  Hälsa & Sjukvård
  Företagslogga
  Kristianstad
  Hälsa & Sjukvård
  Företagslogga