Hoppa till innehåll

Terminalarbetare med skjutstativvana till kund i Landskrona

Om tjänsten

För kunds räkning i Landskrona söker vi nu flexibla terminalarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av lossning, lastning, orderplock och hantera inleveranser, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Om dig som söker
Vi ser helst att du har jobbat på lager tidigare, och du att du är självgående med att köra skjutstativtruck, B3. Du utför ditt arbete strukturerat och effektivt med noggrannhet och engagemang. Både dagtid och kvällsarbete förekommer, och tjänsten ställer krav på flexibilitet med arbetstiderna.

För rätt person är detta en långvarig uthyrning som är tilltänkt att övergå i en tillsvidareanställning efter 6 månader.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet skjutstativtruck
  • Körkort B
  • Inte rädd för fysiskt arbete
  • Kunna jobba olika tider.
Övriga villkor

Arbetstider: Både dagtid och kvällstid förekommer

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Start: Omgående

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Om oss på Tranpenad
Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel. Idag har vi ca 2 500 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Borås, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Trollhättan
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Ängelholm
Transport & Logistik
Företagslogga
Ängelholm
Transport & Logistik
Företagslogga