Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Mekanikkonstruktör till ett längre konsultuppdrag

Ansök nu
Vill du som mekanikkonstruktör jobba som konsult i Landskrona? Nu finns möjligheten till ett längre uppdrag med start omgående.

Lockas du som mekanikkonstruktör av en roll där du får jobba i nära samarbete med dina kollegor och ha en tät dialog med kunder?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med rörkonstruktion till ett konsultuppdrag i Landskrona.

Varmt välkommen med din ansökan eller hör av dig så berättar vi mer.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Dina arbetsuppgifter
  • Modulering av rör och rörstöd utifrån ett givet flödesschema, specifikation och komponentlista.
  • Granska ritningar som produceras av våra kollegor i Indien, upprätta plocklistor och bomma in materialet i affärssystemet.
  • Du har en nära kommunikation med kunden för att samordna rördragning i förhållande till byggnad och andra leverantörers installationer.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta i mitten av oktober och pågå till slutet av mars 2024.

Din arbetsplats är i Landskrona med möjlighet till att jobba hemma 1 dag i veckan.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har erfarenhet av rörkonstruktion och 3D-design sedan tidigare. Kanske har du en kandidat- eller masterexamen inom mekanikkonstruktion. Alternativt har du en annan utbildningsbakgrund men lite mer erfarenhet.

Du ska kunna leda sig själv för att leverera rätt sak på utsatt tid, vara noggrann och nyfiken samt gärna ha en praktisk förståelse för tillverkning och installation. Du behöver också bidra till ett gott samarbete, då arbetet sker tätt ihop med övriga konstruktörer, projektledare, produktion och kunder. En stor del av kunderna finns utanför Sverige och du behöver känna dig trygg i både svenska och engelska.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Sofia Axelsson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare