Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Category Manager till ett längre konsultuppdrag

Ansök nu
Vill du jobba i en strategisk roll som Category Manager i Landskrona? Nu finns möjligheten till ett längre konsultuppdrag.

Lockas du av att jobba med tekniska produkter och tycker om att jobba i en roll med många kontaktytor? Har du tidigare erfarenhet av att jobba som kategorichef eller kanske som inköpare? Nu finns möjligheten till ett längre konsultuppdrag i Landskrona med start i mitten av oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Dina arbetsuppgifter
  • Utveckla, planera och implementera Supply Chain Management strategi fokuserad på att optimera kostnader, kvalitet, leverans och tillförlitlighet hos leverantörer och levererade produkter för en tilldelad kategori eller grupp av kategorier.
  • Säkerställa utförande i enlighet med instruktioner och procedurer för företag, SCM och Supply Base Management. Genom att utnyttja CIPS-processen (Continuous Improvement Process Sourcing), implementera effektiva inköpsstrategier i linje med affärsstrategin som säkerställer att leveransbasen/leverantörerna har förmågan och kapaciteten att möta nuvarande och framtida affärskrav.
  • Säkerställa att alla relevanta parter förstår strategier och utför processer därefter.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta i mitten av oktober och pågå till slutet av september 2024.

Din arbetsplats är i Landskrona.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har ett kommersiellt mindset och erfarenhet av att förhandla. Rollen ställer krav på att du är kommunikativ och lösningsorienterad och då du har internationella kontaktytor behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska. Du är van att arbeta i MS verktyg - Excel, Power Point, SharePoint, Power BI, etc.

Vidare är det meriterande om du är har ett tekniskt intresse och har arbetat i SAP/S4 Hana.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Sofia Axelsson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare