Hoppa till innehåll
Swep International AB logotyp

Är du tekniskt intresserad och vill vara en del av en växande industriverksamhet? Se hit!

Ansök nu
Har du erfarenhet av industriarbete och är sugen på nya utmaningar? Har du ett intresse för teknik och robotar? Vill du vara med på en framtidsresa hos ett storsatsande företag? Då är detta jobbet för dig!

Nu söker vi på Sveriges största bemanningsföretag inom yrkesarbetare flera produktionsmedarbetare till vår kund SWEP International AB i Landskrona. Är det dig vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om SWEP
SWEP är en världsledande leverantör av värmeväxlare och finns representerat i över 50 länder. Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta på någon av produktionens tre avdelningar. För att bli trygg i din yrkesroll kommer du att få en givande upplärning på din avdelnings olika stationer innan du börjar jobba mer självgående.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakligen ansvarar du för övervakning av maskiner, montering, tillverkning , kontroll och påfyllning av material. Produktionen är modern och mycket av arbetet utförs av robotar. En del av dina arbetsuppgifter kan därför bli att styra dessa och övervaka deras arbete. Vi söker kandidater till följande roller;
  • Provare som kvalitetssäkrar färdig produkt
  • Presslinjeoperatörer
  • Operatörer inom automationscell.
Då behovet på de olika stationerna kan variera ser vi gärna att du har kompetens och vilja att arbeta med samtliga uppgifter.

Vi söker dig som...
  • Har intresse av modern teknik
  • Har god förståelse för teknik och digitala verktyg
  • Har erfarenhet av tekniska arbetsuppgifter, till exempel som operatör eller liknande
  • Har en fullständig gymnasieutbildning, gärna inriktad mot industri eller teknik
  • Är kommunikativ i det svenska språket, både i tal och skrift
Vad gäller personprofil ser vi gärna att du är en driven person som kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra i en arbetsgrupp. Du kan följa rutiner, driva ditt arbete framåt och jobbar för att hela tiden bli bättre. Då arbetet kan innefatta fysiska moment så som tunga lyft krävs det att du har en god fysik. Körkort och truckkort med behörighet A och B är meriterande.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort
Placeringsort: Landskrona
Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till fortsatt anställning hos SWEP
Arbetstider: skiftgång, helgarbete kan förekomma
Tillsättning: omgående
Lön: enligt kollektivavtal

Kontaktuppgifter och ansökan
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Har du frågor angående tjänsten, vänligen kontakta ansvariga rekryterare Lina Nilsson Sjöholm, lina.nilsson.sjoholm@lernia.se

Sista ansökningsdag är den 12 oktober 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare