Studerande produktionsmedarbetare/rengörare sökes till kund i Landskrona!

Studerande produktionsmedarbetare/rengörare sökes till kund i Landskrona!

Vi söker dig som vill bli en nyckelperson hos vår välkända produktionskund och få spetskompetens mot deras rengöringsprocess. Är du i början på din utbildning och har flexibiliteten att kunna arbeta vid sidan av dina studier?

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill bli en viktig del av produktionsprocessen och få nyckelkompetens inom rengöring. God rengöring är avgörande för hållbarhetstiden av deras produkter, utrustningens livslängd och minskar risken för driftstörningar. Rengöringssättet påverkar även deras arbetsmiljö då det kan krävas en del kraftiga rengöringskemikaler.

Efter rengöring ska det vara synligt rent och Line Clearence vara genomförd och godkänd. Rengöringen ska ha skett på ett tidseffektivt sätt utan att äventyra rengöringsresultatet, utrustningen eller arbetsmiljön. Rengöringsprocessen görs av personal som är tränad och utbildade inom området.

Arbetsuppgifter/område som ska rengöras:
- Arbeta utefter regler, riktlinjer och checklistor kopplat till rengöringsprocessen
- Rengöring av spolrum
- Rengöring av diskrum
- Rengöring av kylrum och vändare
- Rengöring av bullrivare
- Generellt produktionsarbete

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta som ambulerande konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din utbildning och som är student i minst 2 år framöver. Du är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan plus en helgdag samt upp till heltid över sommaren.

Som person vill du ständigt utvecklas och anser dig själv vara en problemlösare. Du har inga problem med att komma med nya idéer och ta egna initiativ.

Du täcker av där det behövs och har inga problem med att vara flexibel och anpassa dig efter de uppgifter som behöver genomföras.

Du är en lagspelare och vill tillsammans med dina kollegor nå era gemensamt uppsatta mål. Du eftersträvar god kontakt med dina medmänniskor och har inga problem med att samarbeta med olika typer av människor.

Personlig lämplighet är viktigare än erfarenhet - driv och nyfikenhet räcker långt!

På arbetsplatsen är säkerhet att högsta vikt och du behöver därmed ha förståelse för och respektera de regler och riktlinjer du lär dig på arbetsplatsen.

Krav:
- Flytande svenska i tal och skrift
- Minst 1 år kvar av dina studier
- B körkort och tillgång till bil för att snabbt ta dig till jobbet alternativt cykelavstånd

Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se