Studerande brevbärare sökes för välkänd kund i Landskrona!

Studerande brevbärare sökes för välkänd kund i Landskrona!

Lockas du av kombinationen mellan fysiskt arbete och administrativa uppgifter? Uppskattar du mötet med människor och arbete i utomhusmiljö? Då har vi ett spännande extrajobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta som brevbärare och har förmågan att ansvara för att snabbt och säkert hantera och leverera kundernas post. Du kommer sortera post samt ansvara för utdelning/turarbete. Turerna sker med bil, el-bil, moped, cykel eller till fots.

Inför- och efter utdelning kan administrativa uppgifter som att sortera brev och paket inför transport uppkomma. För arbetet krävs det att du har B-körkort och en god fysik.

Uppdraget är på deltid och arbetstiderna är förlagda på vardagarna med varierande arbetstider. Behovet är just nu både dagspass- och kvällspass, det krävs att du är flexibel för att passa på uppdraget.

Det är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd via oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. För rätt person finns goda chanser till utveckling och övertag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, du är mån om att göra rätt och vill gärna överträffa förväntningar. Vidare har du en god förmåga att kommunicera med andra människor och att samarbeta med dem i din omgivning. Du är en aktiv person som uppskattar utomhusmiljö, arbetet kräver en god fysik. Du är lösningsorienterad och arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet.

Som person är du positiv, ordentlig och fysiskt stark - att bära tunga paket är inga problem för dig. Vi ser att du har god lokalkännedom för att enkelt kunna navigera var och när du ska lämna dina brev- och paket.

Krav:
- B-körkort och god körvana.
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- God fysik och kan cykla
- Du har inga anmärkningar i belastningsregistret
- Du har 2 referenser
- Student på minst 50% i minst 1 år framöver
- Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan

Det kommer vara start omgående och på deltid, vi kör löpande urval och intervjuer.

Låter det som ett spännande uppdrag för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se