Onsite tekniker sökes till välkänd kund i Helsingborg!

Onsite tekniker sökes till välkänd kund i Helsingborg!

Gillar du att jobba självständigt, drivs av att ge god service samt att ställas inför tekniska utmaningar?

Information om uppdraget:

Som onsite-tekniker kommer du att arbeta med IT-support på plats ute hos kund. Du hjälper kunderna med olika IT-relaterade problem och utmaningar/uppdrag. Det kan handla om allt ifrån att installera nya datorer, hantera upplåsning av konton, /koppling av skrivare, uppgradering av programvaror till hantering av nätverksproblem eller att felsöka befintliga datorer och skrivares hård- och mjukvara. Rollen ställer krav på flexibilitet och servicemedvetenhet. Det är en omväxlande och utvecklande roll dig som brinner för teknik och som vill leverera förstklassig service.

Du har ett brinnande intresse för IT och teknik, god kommunikativ förmåga och en vilja att ge förstklassig service. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är nyfiken och orädd inför utmaningar.

Tjänsten kräver också att du har ett manuellt B-körkort.

Har du några års erfarenhet av liknande yrke och innehar en god social kompetens tror vi att du har rätt förutsättningar för att matcha rollen! Vi ser främst på personlig lämplighet och din kommunikativa förmåga.

Detta söker vi:

För att du och vi tillsammans ska lyckas erbjuder vi dig en introduktion som arbetsgivare och till kund/uppdraget. Medarbetarsamtal håller vi löpande under året och där kommer vi överens om en gemensam plan för din kompetensutveckling. Självklart erbjuds det också en rad förmåner som ingår i en anställning hos oss. Vi är kollektivavtalsanslutna genom Almega TechSverige.

Vi söker både juniora och seniora tekniker.

Känner du att du matchar rollen och blir nyfiken på att veta mer om oss och vad vi erbjuder dig? Skicka då in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se