Mekaniker/montör sökes till kund i Perstorp!

Mekaniker/montör sökes till kund i Perstorp!

Vill du vara en del av vår kunds filosofi att leverera högkvalitativ ventilservice? Vill du ha ett självständigt jobb i ett företag som är i tillväxt? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Som mekaniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service av ventiler ute i fält hos deras kunder och på deras egna verkstad.

Vår kund arbetar med ventilservice och målet är att deras expertis ska förbättra och effektivisera ventilunderhåll samtidigt som det ska ge kostnadsbesparingar som resultat.

För att trivas i rollen uppskattar du arbetsuppgifter av varierande karaktär och kundkontakt. Tjänsten kan även innebära hotellnätter och att du stannar över natten.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd via oss som ambulerande konsult.

Detta söker vi:

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och gärna att du har erfarenhet av ventilservice, alternativt arbetat som mekaniker eller instrumenttekniker. Du är lyhörd och har lätt för att förstå kunders behov. Du är en problemlösare av rang och kan skapa en funktionell lösning för kunden.

Som person är du lätt att samarbeta med, du gillar kundkontakt och ser värdet av att vårda kundrelationen i varje uppdrag. Du är ordningsam, noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I rollen ingår resor utanför regionen och kan komma att innebära en del övernattningar.

Det är meriterande om du har utbildning inom heta arbeten, travers, truckkort, skärande bearbetning och svets.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se