Hoppa till innehåll
Performiq logotyp

Account Manager till Freudenberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du i en roll med fokus på sälj, service och nöjda kunder? Är du en driven och lösningsorienterad person som brinner för kundkontakt och försäljning? Är du intresserad av att gå in i en nyckelroll samt besitter du ett högt driv, nyfikenhet och förmåga att möta kunders behov? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som Account Manager på Freudenberg Sealing Technologies. Företaget är marknadsledande inom tätningsbranschen och befinner sig i en spännande tillväxtfas och det finns stora möjligheter för personlig utveckling i denna roll.

I tjänsten som Account Manager ingår följande arbetsuppgifter:

* Ha det övergripande ansvaret att upprätthålla samt utveckla en långsiktigt bra relation med nya och befintliga kunder.
* Arbeta mot flera av våra distributörer och nyckelkunder i Norden.
* Ansvara för försäljning, planering, utveckling av våra affärer samt prissättning, kontrakt och dokumentation.
* Proaktiva problemlösningar, förbättra servicenivåer och en maximering av kundnöjdhet.
* Tjänsten omfattar resor med kund- och mässbesök och olika events.

Personprofil
För att lyckas i denna roll söker vi dig med ett brinnande intresse för teknisk försäljning och kundrelationer. Ditt engagemang och din tekniska förståelse ligger till grund för att du ska lyckas med ditt arbete och dina kundkontakter. Du styr dessa kunder målinriktat mot ett ökat säljresultat för ökad omsättning. Vidare ser vi att du besitter en förmåga att arbeta effektivt och uppfylla mål utan detaljerad riktning. Som person är du driven, självständig, strukturerad och har en naturligt god förmåga att skapa och utveckla relationer.

Följande punkter stämmer in på dig:

* Arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning, gärna inom tätningsbranschen eller annan relevant erfarenhet.
* Erfarenhet av B2B försäljning av produkter som innebär teknisk fördjupning.
* Förmåga att analysera data och försäljningsstatistik och översätta resultat till bättre lösningar.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
* Goda generella kunskaper i MS Office
* Erfarenhet av affärssystem exempelvis SAP.
* Hantera olika säljhanteringsprogram som CRM och ”Business intelligence” för att hantera projektuppdateringar, kundkontakter, offerter och försäljningsrelaterade data.
* Då tjänsten förutsätter resor med bil är körkort ett krav.
* Högskole- eller universitetsexamen i teknik, industriteknik eller maskinteknik är meriterande.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid, oreglerad.
Plats: Hemmakontor i Sverige (Huvudkontor i Landskrona)

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se.

Välkommen med din ansökan - urval kommer att ske löpande!

Företagspresentation
Freudenberg Sealing Technologies är en teknikexpert och marknadsledande för applikationer inom tätningsteknik och elektriska mobilitetslösningar över hela världen. Med sin unika material- och teknikkompetens är företaget en beprövad leverantör för krävande produkter och applikationer, samt en utvecklings- och servicepartner till kunder inom fordonsindustrin och allmänna industrier. I Sverige består bolaget av ett säljbolag med tillhörande lager och serviceenhet med ca 45 anställda.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare