Hoppa till innehåll
Peab Transport & Maskin logotyp

Fordonsmekaniker

Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peab Transport och Maskin bildades 1965 och ingår i Peab. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är idag 31 anställda och omsätter ca 60 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar / släp och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Om tjänsten

Vi söker en skicklig fordonsmekaniker / reparatör till vår verkstad i Landskrona. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reparera och utföra service på alla förekommande fordon, så som

  • Lastbilar och släp
  • Entreprenadmaskiner
  • Lätta Lastbilar / personbilar

Arbete ute på fält förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och som kan bidra med dina personliga kunskaper. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen men även du som har ett gediget fordonsintresse men saknar erfarenhet är välkommen att söka tjänsten.

Vi ställer krav på att du har B-körkort.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Robert Johansson på telefon nr; 073-384 86 95.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab Transport & Maskin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren