Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker fler montörer till Landskrona!

Vi behöver anställa monteringspersonal!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en produktion med seriemontering av komponenter. I arbetet kommer du att jobba självständigt men vara en viktig kugge för hela teamet. Arbetet utförs på olika stationer i en produktionslinje. Du använder dig av vanligt förekommande verktyg som hjälpmedel i ditt arbete.

Arbetet ställer krav på att klara ett visst tempo där noggrannhet och vilja att utvecklas i rollen blir centrala begrepp. Vidare kommer du också kunna bidra till att utveckla arbetssätt och aktivt jobba för att bibehålla och förbättra dessa målsättningar.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av eller är nyfiken på att jobba inom industrin. Du har ett stort tekniskt intresse. Har du erfarenhet av seriemontage sedan tidigare är det meriterande.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot instruktioner.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade personer som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i extra när det behövs.

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Om anställningen
  • Placeringsort: Landskrona
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Anställningsform: Visstid men med goda möjligheter till fortsatt fast anställning hos kund då de har ambitionen att ni ska bli kollegor på lång sikt.
  • Tillträdet är planerat till april månad
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist, peter.sandqvist@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos en av våra kunder. Företaget är välkänt, modernt i sitt tänkande, i absolut framkant med sina produkter och bedriver verksamhet i toppmoderna lokaler. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens. På sikt finns också goda möjligheter till fortsatt anställning hos företaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare