Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker drivna montörer till vår kund i Landskrona!

Ansök nu
Vår kund är i en spännande och expansiv fas där man utvidgar verksamheten under de närmaste åren.

Vi på Lernia Bemanning har därför fått i uppdrag att hitta dig med kunskap, erfarenhet och intresse för tjänsten som montör vilken erbjuder personlig teknisk utveckling, utmanande montering och mycket mer.

Om jobbet som montör
Vi söker montörer till flera olika kategorier av montage.

Bland annat till standard- och projektmontage av kylutrustningar men även montörer som monterat på stationer på produktionslinjer tidigare.

Du kommer ingå i ett team som idag består av mek. montörer, elmontörer, provare samt produktionsledare.

Bland annat kommer du att arbeta med:
  • Montage av olika komponenter så som montering av pumpar, motorer, flödesgivare, ventiler, ställdon m.m.
  • Du kommer att följa föreskrivna anvisningar, instruktioner/ritningar och ansvara för att monteringen uppfyller kvalitetskraven.
Du behöver ha med dig följande utbildning, erfarenhet och kunskaper
  • Erfarenhet av monteringsarbete sedan tidigare.
  • Förståelse för monteringsanvisningar och flödesschema.
  • Ha bra kunskap i svenska språket i kommunikationssyfte.
  • Slutligen har du även B-körkort.
Viktiga arbetsrelaterade personliga förmågor
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är organiserad och strukturerad. Är en positiv person även när det uppstår svårigheter och som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att vara en viktig medlem i teamet.

Vidare är det viktigt att du är säkerhetsmedveten, kvalitetsmedveten håller ordning och reda och att du har ett stort driv.

Kort om företaget;
I mer än 40 år har man tillverkat och levererat renvattenkylsystem för kraftelektronik över hela världen. Kylsystemen är bland annat till stationer för laddning av elfordon, för att kontrollera batteritemperaturen på elektrifierade färjor och i energilagringsapplikationer, för att kyla bränsleceller vid omvandling av väte till el, för att göra det möjligt att koppla havsbaserad vindkraft till land och skapa ett robust el nät förberett för framtiden.

Placeringsort
Landskrona

Omfattning
Heltid. Måndag - fredag 07:00-15:45

Ansökan och frågor om tjänsten
Lernia Bemanning ansvarar för rekryteringen. Inledningsvis blir du anställd av Lernia Bemanning och tillbringar dina dagar hos vår kund men goda möjligheter till att övergå i anställning till kundföretaget och bli kollegor på längre sikt.

Lernia genomför 1: a intervju samt referenstagning. Vår kund ansvarar för 2: a intervju och val av kandidat för tjänsten. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Sandqvist, peter.sandqvist@lernia.se.

Sista ansökningsdag är 20 oktober 2023 men vi kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi hittat rätt person.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare