Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Operatörer sökes till BorgWarner i Landskrona!

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Just nu söker vi på Lernia dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Uppdragsgivaren är placerad i Landskrona och dina arbetsdagar kommer att präglas av en stark laganda där ni tillsammans kommer att arbetar för att producera framtidens bilar.

Du kommer bemanna olika stationer på en produktionslina. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att montera delar med hjälp av handverktyg, utföra tester och kontroller, avsyning, kontrollmätning med mera.

Om kunden

Hos BorgWarner i Landskrona designas och tillverkas drivline- och framdriftssystem för hybrid-, el- och förbränningsfordon. BorgWarner arbetar med de största fordonsleverantörerna inom Automotive. BorgWarner är även en av de största leverantörerna av fyrhjulsdrift i världen och stora delar av denna volym produceras här i Landskrona.

Vill du läsa mer om BorgWarner kan du göra det på https://www.borgwarner.com/company/locations/landskrona/sv/aboutus

Din bakgrund

Vi tror att du trivs i industrimiljö och trivs med ett rörligt arbete.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet som operatör eller montör inom tillverkning. Annars vill vi bara att du har ett genuint intresse av att lära dig denna typ av arbete.

Du förstår vikten av att vara kvalitetsmedveten. Kunden är verksam inom fordonsindustrin - en industri som präglas av noggrannhet och säkerhet. En kvalitativ produkt är ett måste.

Du behärskar svenska bra i både tal och skrift.

Vi söker dig som trivs och klarar att hålla rätt takt vid maskiner/produktionslinje samt har lätt att samarbeta med övriga kollegor i teamet. Social kompetens som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen är viktig då teamwork är en ledstjärna som driver vår verksamhet mot ställda mål.

Och självklart ska du ha schysta värderingar där du behandlar alla människor bra.

Körkort är önskvärt.

Om anställningen
  • Placeringsort: Landskrona
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: löpande
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Tillträde sker löpande. Du blir anställd av Lernia och uthyrd till kund. För rätt person finns goda möjligheter till ett långvarigt samarbete.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar redan med urval och intervjuer så vänta inte med att ansöka. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare